Maximera ert teamwork

Ibland är livet bra härligt. Människor är fantastiska. Vägar korsas och drömmar möts. Det är där i mötet allt händer. Ljuv musik uppstår. Planer smids. En folkrörelse är född. Välkommen Hej Engagemang, du fanns i våra drömmar, i vårt viktiga ”varför” men blev inte verklighet förrän vi tillsammans fick modet att sjösätta dig på riktigt. Nu kör vi!

Hej Engagemang

Vi på Hej Engagemang vill göra Sverige till ett mer engagerat, gladare och friskare land. Sverige går bra ekonomiskt men vi mår sämre än vad vi någonsin gjort och engagemanget på våra arbetsplatser sjunker dramatiskt, det vill vi ändra på. Och det arbetet måste börja nu. Vår vision är en värld där vi går till ett arbete vi brinner för, inte för att vi måste utan för att vi vill. Hör gärna av dig om du vill höra mer om vårt kära Hej Engagemang. Vi tillhandahåller också ledarskapsutbildningar, engagemangsindex, rådgivning, föreläsningar och workshops gällande engagemang, motivation, ledarskap och medarbetarskap.

Visste du att?

'Medarbetare med hög motivation missar färre dagar på arbetet och når sina uppsatta mål tre gånger så ofta som sina mindre motiverade kollegor.' - Towers Watson, WorkUSA Survey (2008/2009)

Är du redo för en gratis mätning?

Yes, vi kör